Paras asiakaslehti uskaltaa kokeilla

Lähettäjä: Reino Lantto 25/03/2017

Asiakaslehti on erinomainen väline asiakkaiden sitouttamiseen, kunhan se vain on helposti lähestyttävä ja hyödyttävä. Vuoden 2016 parhaaksi valittu asiakaslehti 3H+K menee asukkaiden arkeen ja avaa monimutkaisia asioita kansantajuisesti.
 

Kuvat: Asiakasmedia.

3H+K on kiinteistövälittäjä Kahdeksas päivä Oy:n asiakaslehti. Se valittiin parhaaksi Aikakausmedian Edit-kilpailussa.

Palkintoraadin mukaan 3H+K on ennakkoluulottomasti ja raikkaasti oman paikkansa ottava asumisen lehti, joka uskaltaa kokeilla ja leikkiä. Lehti pyrkii yhteisöllisyyteen ja myös läheiseen suhteeseen lukijan kanssa menemällä asukkaiden arkeen. 3H+K kannustaa lukijoitaan vaikuttamiseen, aktiivisuuteen ja vastuullisuuteen. Ulkoasultaan lehti on helposti lähestyttävä ja persoonallinen kokonaisuus.

Lehti valittiin kilpailussa myös ulkoasultaan parhaaksi. Raadin mukaan 3H+K jatkaa hyväksi todettua, kunnianhimoisesti toteutettua linjaa. Laatu säilyy numerosta toiseen ja tyyli kantaa läpi lehden. Taitossa on ilmavuutta, joka antaa kauniille kuville ja kuvituksille tilaa hengittää. Ulkoasu on ehjä kokonaisuus, jonka toteutus on alusta loppuun visuaalisesti ammattimainen ja onnistunut.

Raati totesi myös, että päällystämätön paperi lisää kotoisuuden tunnetta ja viestii toisaalta myös laadukkuutta.

Lehdellä ja palveluilla erottuu muista

Asiakaslehti ei ole kovin tavallinen keino kiinteistövälittäjien markkinoinnissa. Kahdeksas Päivä haluaa tässäkin erottua muista, ja ainakin liikevaihdon kasvun valossa erottuminen on kannattanut. Yritys on neljässä viime vuodessa kasvattanut liikevaihtoaan 66 %.

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi esimerkiksi muutto-sisustus- ja väliaikaissäilytyspalveluita. ”Tavoitteenamme on vapauttaa asiakkaille aikaa ja antaa tunteen ylimääräisestä, kahdeksannesta viikonpäivästä”, yritys kertoo itsestään. Vuonna 2016 aloittanut Kahdeksas Päivä on jatkumoa Jussi Karppisen vuonna 2006 perustamalle Suomen Asuntopalvelut -yritykselle. Yritys on yksi alan suurimmista Suomessa ja työllistää noin 100 välittäjää.