Pieni on Suurin tässä lehdessä

Lähettäjä: Reino Lantto 28/01/2017

Nimensä mukaisesti tämä uusi lehti edistää ajattelua, jossa lapsi on toiminnan keskiössä. Varhaiskasvattajille suunnattu lehti on osa palvelukokonaisuutta, joka rakentuu varsinaisen lehden lisäksi suunnitelmaliitteistä, verkkosivuista, some-palveluista ja uutiskirjeistä.
 

Tavoitteena on palvella seurakuntien laaja-alaista varhaiskasvatusta kattavasti. Lehden kohderyhmään kuuluvat lasten parissa toimivat työntekijät ja vapaaehtoiset, seurakuntien ja päivähoidon ammattikasvattajat sekä alan opiskelijat.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden ensimmäinen numero on ilmestynyt tammikuussa. Lehti jatkaa edeltäjiensä Pikkuväen ja Pyhäkoululehden jalanjäljissä.

”Lehti edistää yhteistyötä, jossa kirkko on mukana avointen varhaiskasvatuspalveluiden järjestäjänä, sekä tukee yhteiskunnan varhaiskasvatuksessa erityisesti uskontokasvatusta”, linjaa lehden päätoimittaja ja Nuori Kirkko ry:n johtaja Lasse Halme.

Painettu lehti on suunnitelmaliitteineen kätevä varhaiskasvatuksen väline. Sitä ovat myös kirjat. Lehteä kustantaa Lasten Keskus, joka tunnetaan erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta.